Branding voor startups —
Ready for launch?

 

Als ondernemer is the sky the limit. Wanneer het tijd is om jouw merk, bedrijf of product te lanceren, zorg er dan voor dat  het klaar is om de concurrentie voorbij te schieten. Of je nu een startup in een vroeg stadium bent of een team van investeerders hebt, wij zorgen voor een overtuigende boodschap en een gepolijste identiteit. Waarmee kunnen wij je helpen:

Een goede naam
Een goede naam is het fundament, met de juiste naam is alles mogelijk. We komen met een origineel concept dat wettelijk is doorgelicht en dat de essentie van jouw merk en het onderscheidend karakter van je product of dienst vastlegt. Zo maak je direct contact met je publiek en kun je boven de concurrentie uitsteken.

Een heldere positionering

Verken je opties en beslis waar je merk definitief staat, zodat je de wereld kunt laten zien waarom jij anders bent. We helpen je aan een overtuigende positionering en een krachtige belofte: aansprekend en helder.

Een herkenbaar gezicht

Wees iconisch, wees onderscheidend en claim je onderscheidende kwaliteiten. Maar vooral: wees jezelf. Een visuele identiteit is veel meer dan een logo. We gaan daarom verder dan het ontwerpen van een logo, we geven je een complete beeld- en vormentaal. Van typografie en kleurkeuze tot foto's en pictogrammen, we helpen je om je startup er levendig uit te laten zien.

Een stem
Spreek je uit en val op met een duidelijke merkstem. Je zogenaamde tone of voice. We creëren persoonlijkheid en focus en geven je de tools om je verhaal op een heldere manier aan jouw publiek te vertellen.

Startups die we hebben gelanceerd:

Heb je een idee voor een product, bedrijf of merk dat je wilt starten?

perron 9
branding x design

Avenue Céramique 220
6221 KX  Maastricht

Instagram
Facebook

Stay in touch!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.