Analytics Ai


Bevorder de ontwikkeling van individuen en teams in uw organisatie  aan de hand van de 7-kleuren-persoonskenmerken. 

Client
MyDrives MyHabits MyMatch 

Services
Visual identity
Motion design

De bol fungeert als een representatie (prompt) van het startpunt, waarbij de initiële vraag of input wordt geformuleerd. De A-vorm staat voor het systeem, maar ook voor Analytics Ai, en verwijst naar een geavanceerd algoritme of kunstmatige intelligentie. Het systeem neemt de prompt als input en begint vervolgens met het verwerken van de informatie.

Het verwerkingsproces van het systeem omvat het verkennen en analyseren van verschillende mogelijkheden die relevant zijn voor de gegeven input. Dit proces wordt gekenmerkt door meerdere lagen en kleuren, waarbij elke laag een specifieke rol speelt in het genereren van de uiteindelijke uitkomst. Elke laag vertegenwoordigt een niveau van verwerking en abstractie, waarbij complexere informatie wordt gecombineerd en geïnterpreteerd. 

De kleuren symboliseren de diverse aspecten en kenmerken van de gegevens die in elke laag worden verwerkt. Door middel van deze gelaagde en kleurrijke aanpak kunnen het systeem en zijn algoritmes de prompt effectief verwerken en een uitkomst genereren die gebaseerd is op de verzamelde informatie en de complexe relaties daartussen.

Wil je meer weten over dit project?
Bel Guido, 06 24 73 67 54

perron 9
branding x design

Avenue Céramique 220
6221 KX  Maastricht

Instagram
Facebook

Stay in touch!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.