A state of 'be'
Where time is on your side

Strategie
Midden in het Zuid-Limburgse heuvelland ligt Bruisterbosch Bed & Breakfast. Een bijzondere plek waar je geniet van de rust, ruimte, het landschap en al het lekkers dat de Limburgse gastronomie biedt. De naam is direct, allitereert en heeft ritme.  Wat? Een bed, een breakfast. Waar? In Bruisterbosch. BruisterBoschBedBreakfast, BBBB, reduceerbaar tot een enkele B. We bedachten een algemeen communicatieconcept in het teken van rust, ruimte, zowel fysiek als mentaal. In het moment leven, tijd hebben voor jezelf en voor elkaar. 'To be' ... en vooral 'let it be'. Deze gedachte leidde tot de volgende propositie: Where time is on your side.

Design
Er zijn in Zuid-Limburg erg veel bed & breakfasts waaruit bezoekers kunnen kiezen. Om onderscheidend in deze markt en zichtbaar op alle platforms te zijn, is er een creatief en eigentijds randje nodig. Onze typografische oplossing introduceerde een sterk, leesbaar woordmerk. Dit is de basis voor een dynamische identiteit. Deze wordt zichtbaar in de diverse uitingen, on- en offline. Het krijgt de punch en illustratieve kwaliteiten van een symbool, een dynamisch visueel karakter dat tot leven komt wanneer het wordt geanimeerd. De propositie wordt op deze manier optimaal uitgedragen. Voor het kleurenpalet haalden we inspiratie uit de basiskleuren van de interieurs: een combinatie van bronsgroen en berk beige.

Resultaat
De combinatie van een dynamische visuele identiteit en een duidelijke propositie zorgt voor een onderscheidende, sterke online aanwezigheid en op social media. De propositie kan als kapstok dienen voor inhoudelijke uitbreidingen. 
Dit is een plek waar het idee is om te 'zijn'. Een basis die de ruimte geeft voor u om te ontdekken en te genieten, en waar bewuste details en een zorgvuldig doordachte eenvoud u in staat stellen te verkennen. De kamers voelen zo natuurlijk en organisch aan dat je je er meteen thuis voelt.

Storytelling door middale van motion design zorgt voor een extra dimensie en attentiewaarde.
Hiermee benadrukken we de propositie: 


Where time is on your side

Wil je meer weten over dit project?
Bel René, 06 22 64 14 29

perron 9
branding x design

Avenue Céramique 220
6221 KX  Maastricht

Instagram
Facebook

Stay in touch!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.