Vlees van wereldklasse

Vlees van wereldklasse,
verkrijgbaar in Jack’s Butchery in het Zuid-Limburgse Hulsberg. 

Jack Keulen, een man van weinig woorden, maar weet wat lekker is.
Als meesterslager is hij al zijn hele leven op zoek naar het beste vlees dat er in de wereld te krijgen is. En hij heeft het gevonden.

 

Van Canada tot Japan en van Argentinië tot Schotland. Zijn zoektocht naar het beste vlees gaat zelfs zó ver dat hij zijn eigen Belgisch Blauw runderen is gaan houden. Dat is nu alweer meer dan 30 jaar geleden.

Sleep de lekkerste gerechten uit het vuur

Naast slager en veehouder, is hij ook een fanatieke pittmaster. De BBQ is gewoon het absolute hoogtepunt voor vleesliefhebbers. We maakten voor Jack een gids over de stukken vlees die hij zelf graag voor zijn gasten bereid.

Wil je meer weten over dit project?
Bel René, 06 22 64 14 29

Perron 9 strategy x design
Stationsplein 27
6221 BT, Maastricht

Instagram
Facebook

Stay in touch!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.